hvit phalaenopsis midi orkide

Orkidéer fra Mester Grønn gleder lenger

15. Januar, 2024
Kategori
Orkidé

Vi setter alltid kvalitet først når vi skal plukke orkidéer for salg i butikkene våre. I tillegg har vi stort utvalg orkidéer til gode priser.

Setter kvalitet høyest

Vi velger kontinuerlig ut orkidéer som ikke bare er vakre og spennende, men også holdbare og robuste. Vi setter alltid kvalitet først når vi skal velge ut nye orkidévarianter for salg i butikkene våre. Vi har et nært samarbeid med noen nøye utvalgte gartnere som leverer den beste kvaliteten i markedet. Noen av de mest spennende og nye variantene har vi enerett på i Norge. Når vi kombinerer dette med rask transport rett fra gartneriene og til Mester Grønn, er vi trygge på at våre orkidéer er av beste kvalitet.

Orkideer

Phalaenopsis er de mest populære av våre orkidéer.

Kvalitetsgaranti på orkidéer

Vi har kvalitetsgaranti på alle blomster og planter, og garanterer 6 ukers blomstringstid på orkidéer. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.

Kvalitetsgaranti orkide


Lang dyrkningstid

Når du kjøper en orkidé kjøper du et fantastisk produkt det ligger masse omtanke og stell bak. Før en Phalaenopsis orkidé når butikken har den stått i et gartneri i minimum 2 år! Noen av de mer sjeldne eller større variantene har mange års produksjonstid bak seg før de er klare for salg. Enkelte Vanda-orkideer trenger fra 5 til 12 år før de er klare for salg.

phalaenopsis orkide i potte
 phalaenopsis orkide

Våre Phalaenopsis orkidéer har stått i gartneriet i min. 2 år.

Vanda orkide

Vanda-orkideer trenger fra 5 til 12 år før de er klare for salg.

Minimal bruk av kjemikalier eller veksthormoner

Moderne og miljøvennlige gartnerier er svært viktig for kvaliteten og holdbarheten på orkideene og for miljøet generelt. Moderne gartnerier bruker temperaturstyring og nyttedyr fremfor kjemikalier, for å få flotte kraftige orkideer med mange blomster.

Orkideer

Våre orkidéer er dyrket frem over lang tid for å sikre optimal kvalitet.

Rask og effektiv transport

Kortest mulig transport fra gartneriene til oss gjør at plantene utsettes for minimalt med stress og ankommer butikkene så ferske og friske som mulig. Dette gjør at våre orkidéer er blant de ferskeste på markedet.

En viktig faktor som påvirker kvaliteten til en orkidé er temperaturen. Det er viktig at orkidéene ikke blir utsatt for store temperatursvingninger. Orkidéene transporteres derfor på samme temperatur som det er i gartneriet.

Orkidéer kan bli satt kjølig tidligere for å få en hurtigere vekst, men da vil stenglene bli tynnere og orkideen vil ikke få like mange blomster. Vi velger derfor gartnere som dyrker orkidéer over lengre tid for å sikre optimal kvalitet.

Phalaenopsis orkide

Phalaneopsis Mirror på bøyle er en av våre mest populære orkidéer.

Blokkerer etylengass fra frukt

Orkidéer er også følsomme ovenfor etylengass fra frukt. Epler og pærer skiller ut mye etylengass under modningen, og for mange blomster er denne gassen en stor fiende. Etylengass fra frukt fremskynder aldringen av blomstene og de visner raskere.

Alle våre orkidéer blir derfor behandlet med etylenblokker før de sendes til oss, det vil si at cellene kapsles inn og eventuell etylengass og andre gasser ikke kan trenge inn i cellene slik at orkideen kollapser.

Selv om orkidéen de siste årene har blitt et svært konkurranseutsatt produkt hvor prisene stadig faller, har gartnerne våre holdt fast ved sin lange dyrkningstid for å sikre optimal kvalitet. Vi setter alltid kvalitet høyere enn pris, og velger å kjøpe orkidéer fra gartnere som har fokus på å finne spennende og gode sorter med god kvalitet og holdbarhet.

Bestill orkidéer på nett

Vi anbefaler å lese