phalaenopsis orkide i miljø

Pynt med orkidéer i alle rom

Orkidéen har lenge vært et symbol på kjærlighet og skjønnhet og er et vakkert blikkfang i hjemmet ditt. De finnes i så uendelig mange varianter og kan trives like godt i stuen, på badet som på kjøkkenbenken.

Rimelig interiørgrep

Orkidéer finnes i over tretti tusen varianter og Phalaenopsis er de mest populære orkidéene våre. De er både lettstelte og vakre, og kommer i utallige farger og høyder. I mange år har de hvite orkidéene vært mest populære, med lilla orkideer som en god nummer to. Nå seiler nye varianter i gylne fargetoner opp og blir stadig mer populære. Vi kjøper nå også mer og mer av midi orkideer, de er litt kortere og passer fint på et stuebord.

phalaenopsis orkide

Nydelige orkidèer i duse rosa fargetoner.

¨Phalaenopsis orkide

Pynt et koselig lysfat med midi orkide og levende lys.

hvit phalaenopsis orkide

Hvite orkidéer finnes i mange ulike størrelser og varianter.

orkide
orkide

Orkidéer i gylne og rosa fargetoner blir stadig mer populære.

Orkidéene trives i mange rom

Så lenge orkidéen får stå lyst og varmt, så kan den stå hvor som helst i huset. De høye slanke orkidéene er fine å sette i vinduskarmen, kjøkkenbenken eller på en kommode, mens de litt lavere orkidéene passer fint på stuebordet, badet eller på kjøkkenbordet.

Selv om orkidéer ofte selges oppspent i butikken, så kan du gjerne fjerne blomsterpinnene og klypene, slik at planten finner tilbake til sin naturlige form. Det er kanskje da den er aller vakrest.

Phalaenopsis orkide

Vakre gylne orkidéer pynter opp på kjøkkenet.

hvit phalaenopsis orkide på badet

En orkidé gir et organisk preg til badet, og gir deg en følelse av spa og velvære.

Våre orkidéer blomstrer lenger

Når du kjøper en orkidé er det viktig å velge en som er frisk og sterk. En orkidé med god kvalitet skal ha:

  • Friske, grønne og saftspente blader og røtter
  • Godt med knopper og en del utsprungne blomster.

Kjøper du en orkidé hos Mester Grønn kjøper du et fantastisk produkt det ligger masse omtanke og stell bak. Før en Phalaenopsis orkidé når en av våre butikker har den stått i et gartneri i minimum 2 år. Våre dyktige gartnere har gitt orkidéen optimale dyrkningsforhold, og unngår å sprengdyrke de frem. Det gjør at våre orkidéer har lenger blomstringstid.

Etter en stund vil orkidéen din prøve å kommunisere med deg så godt den kan, og lærer du deg å tyde signalene, så får du en sunn plante som vil blomstre lenger.

orkide i potte

La greinene på orkidéene slippe fri, så får du en mer spennende plante.

Bestill orkidéer på nett

Vi anbefaler å lese