Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynt til jul med vakre Azalea

Den er frodig og vakker, og passer perfekt inn i norske hjem. Azalea er ganske enkel å stelle, men det viktigste du må tenke på, er at den ikke må tørke ut. Grow-in selvvanningspotte passer derfor perfekt for azalea.

Azalea er en flott, elegant plante som lyser opp i høstmørket med blomster i fargene hvit, rosa, rødt og lilla. Den er ganske enkel å stelle hvis du passer på at den ikke tørker ut.

Pin itRød azalea skaper deilig julestemning.

Slik steller du Azalea

  • Azalea er en tørst plante, og krever rikelig med vann i blomstringstiden. En uttørking kan gjøre at blomstene visner og bladene faller av.
  • Når du skal vanne azalea så senk den gjerne ned i en bøtte eller glassbolle med lunkent vann slik at den får en skikkelig gjennomvanning. Når vannet slutter å boble har planten trukket opp nok vann. Dette bør gjøres et par ganger i uka.
  • Plasserer du azaleaen litt lyst og ikke for varmt har du glede av denne vakre blomsten gjennom hele julen.
Pin itAzalea trives best når den får rikelig med lys og ikke står for varmt.
Pin itAzalea kommer i mange forskjellige farger som f.eks sarte rosa.
Pin itOppstammet azalea.
Pin itAzalea pyramide

Bruk grow-in selvvanningspotte

Et godt tips er å sette Azalea i grow-in selvvanningspotte. Disse finnes i mange lekre farger. Grow-in består av flere lag som regulerer vanntilførselen til plantene. Dette gjør at planter som blir satt i grow-in kan vannes sjeldnere enn blomster i vanlig blomsterpotte. Den passer derfor perfekt til azalea, så slipper du å bekymre deg så mye for vanningen.

Pin itAzalea trives aller best i en grow-in selvvanningspotte.

Miljøvennlig produsert

Alle våre azalea er miljøvennlig produsert og dyrket med 40 års erfaring og kjærlighet. Gartneriet Aldenhoff er miljøsertifisert og bruker kun grønn energi og resirkulert vann. Med grønn energi mener vi bruk av spillvarme fra eget biogassanlegg og elektrisitet fra vind eller vannkraft.

Pin itVåre azalea er miljøvennlig produsert.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00