Påskeblomster

Påskeblomster er en enkel måte å pynte til påske. Påskeblomster skaper glede, enten du skal pynte hjemme eller på hytta. Du kan velge mellom vakre påskebuketter, tulipaner, påskegrupper, påskeliljer og andre gule påskeblomster. Ønsker du å sende en hyggelig påskehilsen til noen kan du bestill vakre påskeblomster her, så leverer vi blomstene på døren.
2 Produkter
260,-
208,-
eks mva
Added to cart
460,-
368,-
eks mva
Added to cart

Blomsterinspirasjon

DIY: Slik lager du en vakker påskekrans

DIY: Slik lager du en vakker påskekrans

DIY: Lag en flott påskegruppe med påskeliljer

DIY: Lag en flott påskegruppe med påskeliljer

DIY: Lag et vakkert hjerte av grener

DIY: Lag et vakkert hjerte av grener

DIY: Påskelilje i glasspotte

DIY: Påskelilje i glasspotte

Våre mest populære

Pynt til påske utenfor døren

Påsken står for døren og det er tid for å pynte både ute og inne. Det er spesielt hyggelig å starte sesongen ute i forbindelse med påsken. Ingenting er hyggeligere enn en blomstrende velkomst ved inngangspartiet og på terrassen, enten det er hjemme eller på hytta. Men pass på – nattefrosten har ennå ikke sluppet taket, så det er viktig å velge påskeblomster som tåler noen kuldegrader.

Disse påskeblomstene tåler noen kuldegrader:

  • Påskelilje (narciss)
  • Viola/stemorsblomst
  • Tusenfryd
  • Helleborus
  • Vårlyng
  • Krokus Perleblomst (muscari)

Disse påskeblomstene er noen tøffinger og er de eneste blomstene som tåler noen kuldegrader. Plantene tåler godt vårens skiftende temperatur, til og med ned til -5°C, avhengig av hvor godt de er herdet. Å være herdet innebærer hvor lenge de har fått stå ute i lav temperatur i forkant.

Pynt til påske med årets påskepynt

For å skape din egen personlige stil er det fint å kombinere påskepynten du har hatt i lang tid, med noe nytt og spennende. Vi har masse fin påskepynt som passer perfekt sammen med påsekblomstene og skaper koselig påskestemning. I tillegg til gule påskeblomster er det ekstra hyggelig å ta inn grener fra hagen (f.eks. bjørk, forsythia, kirsebær) og pynte de med hengende påskeegg.