Rosebukett

Blomster til konferanse og arrangement

Skal du arrangere konferanse, årsmøte, kickoff eller andre store møter? Friske blomster skaper en fin ramme rundt det som skjer på scenen. Vi kan hjelpe deg og skreddersy det du trenger, enten det er overrekkelsesblomster til foredragsholdere, scenedekorasjoner eller andre dekorasjoner.

Utforsk vårt store utvalg av blomsterdekorasjoner i forskjellige prisklasser, enten det er ønske om dekorasjon med avskårne blomster eller planter. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 800 80 111 så hjelper vi deg å velge det produktet som passer best til ditt arrangement.

Overrekkelsesbuketter

God innsats bør settes pris på. Hva med å gi foredragsholdere eller ansatte en flott bukett i gavepose? Vi har laget dem i gavepose, for at de enkelt kan overrekkes, samt at det er uproblematisk for mottaker av buketten å ta dem med seg videre. Vi har et stort utvalg av buketter i forskjellige størrelser, farger og prisklasser. 

Scenedekorasjoner

Grønne planter på scenen

Grønne planter er veldig trendy og de er også populære å benytte som dekorasjon. Plantene gjør seg utrolig godt på en scene, da det er litt høyde på dem. De kan også være fine å ta med tilbake til kontorfellesskapet etter endt arrangement, slik at de ansatte får glede av dekorasjonen i lang tid etter arrangementet.

Scenedekorasjon grønne planter

Blomsterdekorasjon laget med Fairtradeblomster

Scenedekorasjon Fairtrade blomster

Hva med å bestille en vakker dekorasjon laget av Fairtrade-merkede blomster? Når du velger Fairtrade-merkede blomster bidrar du til å bedre arbeids- og levekår for arbeiderne i noen av de fattigste delene av verden.

Kontakt kundesenteret

Vi har et eget kundesenter hvor du kan bestille blomster. Vi hjelper deg gjerne med valg av produkter, priser, tilbudsforespørsler og reklamasjoner. Vi gleder oss til å høre fra deg. Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 800 80 111.

Bli bedriftskunde

Ønsker du å handle på vegne av bedriften din kan du lage en brukerkonto under logg inn. Husk å velge bedrift som brukerprofil. Du kan søke om fakturabetaling fra Min Side. Du kan naturligvis også betale med kredittkort, vipps eller Afterpay med din konto uten å opprette fakturaavtale.

Bukett

Vi tror du også vil like dette