pynte bordet med rosedekorasjon - diy

DIY: Så enkelt lager du en lekker rosedekorasjon

25. November, 2023
Kategori
Inspirasjon DIY - Gjør det selv Borddekking Roser Jul

Dekorasjoner av roser og nelliker er vakre å pynte bordet med til jul. De er enkle å lage selv, og svært dekorative. Vi viser deg hvordan du lager din egen rosedekorasjon.

Aldri har hjemmelaget vært mer moderne enn nå, og mange ønsker å gi et personlig touch til pyntingen. Det mest trendy i år er selvlagde og imponerende borddekorasjoner som rosekuler, mosekulerkuvertpynt og enkle borddekorasjoner. Nedenfor viser vi deg hvordan du med enkle grep kan lage lekre rose- eller nellikkuler.

Slik lager du dekorasjonen


Dette trenger du:

  • En rund oasiskule (9 cm)
  • Roser (ca 2 bunter)
  • En skål
  • En kniv

Slik gjør du:

Bruk en rund oasiskule som du legger i vann så den trekker opp. Skjær av en liten del nederst på kula så den blir flat i bunnen. Start med å stikke roser eller nelliker langs kanten i bunnen av kulen, deretter fyller du på blomster tett i tett til du har fylt nesten hele kulen. Sett den på en liten skål så underlaget du setter den på ikke blir vått.

dekk bordet med hvite rosedekorasjoner

Klassisk og vakkert pyntet til fest med hvite rosekuler.

Lag nellikkuler

Det er også nydelig å velge nelliker i stedet for roser. Du kan pynte de litt ekstra ved å feste små kvister og kongler på kulene. Synes du dette så komplisert ut så kan du naturligvis kjøpe dekorasjoner ferdig i nettbutikken vår og få de levert rett på døren. Enklere blir det ikke.

dekke bordet til jul med juledekorasjon
dekke bordet til jul med rosekule

Dekk bordet til jul med lekre dekorasjoner av nellik og roser.

Tips til andre ting du kan lage selv