nelliker er trendy igjen

Nelliker er trendy igjen

Har du fått med deg at nelliker har blitt populære igjen? Den lenge utskjelte nelliken er på full fart tilbake i trendbildet. Den er både dekorativ og holdbar, og kommer i utallige farger og varianter.

Nelliker er tilbake i trendbildet. Retrostilen som er populær for tiden har nok banet vei for vår nye interesse for nelliken. Som snittblomst finnes den som hodenellik og grennellik. I tillegg har vi hagenellik, en vakker potteplante som stortrives ute på terrassen om sommeren. Nellik kommer i mange spenstige farger og er utrolig holdbar.

grennelliker i små vaser
nelliker i forskjellige farger

Kombinér gjerne nelliker i forskjellige farger.

Hos Mester Grønn selger vi også Fairtrade nelliker dyrket på sertifiserte Fairtade farmer i Afrika. Velger du Fairtade nelliker når du handler hos oss støtter du dermed en god sak. La deg inspirere til å bruke nelliker du også.

bukett med nelliker og eucalyptus

Her har vi blandet hodenelliker, grennelliker og eucalyptus til en frodig bukett.

Kjøp nelliker til 3 for 2

I våre butikker har vi til enhver tid et bugnende buntetorg. Der finner du bunter og buketter i sesongens farger og sorter. Vi har et bredt utvalg av nelliker og andre avskårne blomster til 3 for 2. Vi spanderer den billigste. Nelliker har svært lang holdbarhet, og alle våre nelliker har 10 dagers kvalitetsgaranti.

nelliker i vase
nelliker i vase

Det er fint å mikse flere farger på nellikene, men ønsker du et mer delikat uttrykk kan du holde deg til en farge på blomstene.

lilla nelliker i vase

Sort er spennende sammen med sterke farger.

dekorasjon med hvite nelliker

Pynt festbordet med en vakker dekorasjon med hvite nelliker.


festbord med nelliker og roser
limegrønne nelliker

Vårlig og friskt med limegrønne nelliker og roser.

Plant hagenelliker i utepottene

Nelliker kan du også få som potteplante. Hagenellikene er robuste og enkle å stelle. De finnes i mange friske farger. Miks nelliker sammen med andre planter, så får du et spennende uttrykk.

hagenelliker plantet i sandstone utepotte
hagenellik

Hagenelliker plantet i sandstone utepotte.

Vi anbefaler å lese