Holdbare blomster

Disse blomstene står lengst i vasen

Noen snittblomster er mer holdbare enn andre. Noen kan stå i flere uker, mens andre visner etter kun få dager. Vi har plukket ut de tre mest holdbare snittblomstene som kan stå minst 10 dager, ofte lenger.

Ønsker du å lage en bukett som står ekstra lenge, bør du velge blomster med ekstra god holdbarhet. Noen sorter har ekstra lang holdbarhet som f. eks. grennellik, hodenellik, krysantemum og alstroemeria. De har 10 dagers garanti ved riktig stell.

Nellik

Nellik er en gammel klassiker og er en av de mest holdbare blomstene vi har. Du får nellik både som grennelliker og hodenelliker. Forskjellen er i det store og hele størrelsen på blomsterhode. Nelliker finnes i utallige fargevarianter, og finnes i sortimentet hele året. Vi har 10 dagers kvalitetsgaranti på nelliker.

Nelliker

Hodenellik er svært holdbare og har store vakre blomsterhoder.

Grennellik
Grennellik

Grennelliker har mange små blomsterhoder og finnes i mange vakre fargevarianter.

Krysantemum

Krysantemum er også en av klassikerne. Den byr på herlige farger som f.eks. lilla, hvitt, rosa, oransje, gult og limegrønt. Krysantemum finnes i ulike størrelser og varianter, noen med store blomsterhoder, mens andre har fylte blomster. Det alle har til felles er at de er svært holdbare. Krysantemum har 10 dagers kvalitetsgaranti og finnes i sortimentet hele året.

Krysantemum

Sett sammen en delikat bukett med krysantemum i ulike varianter.

Hvit krysantemum
Rosa krysantemum

Få blomster holder seg like godt i vasen som krysantemum.

Alstromeria (inkalilje)

Alstromeria er en av de vakreste og mest holdbare blomstene å ha med og gjøre. Den er nok ikke like godt kjent for alle, men fortjener absolutt og bli løftet frem. Alstromeria blir ofte kalt peruansk lilje eller inkalilje. Den finnes i utrolig mange vakre farger og finnes i sortimentet hele året. Vi har 10 dagers kvalitetsgaranti på alstromeria.

Alstromeria bukett - alstromeria

En bukett med alstromeria kan du ha glede av lenge.

Alstroemeria
Alstroemeria - alstromeria

Alstromeria finnes i mange vakre farger.

Kvalitetsgaranti på alle blomster og planter

Du skal være trygg på at blomster kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten. Derfor har vi kvalitetsgaranti på alle blomster og planter. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.

Plukk og miks blomster til 3for2

Vi tror du også vil like dette