Skilandslag sammen mot brystkreft

Sammen mot brystkreft

Med langrennsstjernene fra Para Elite og Kvinner Elite med på laget, støtter vi Rosa sløyfe-aksjonen i oktober.

Mester Grønn har vært sponsor for kvinnelandslaget i langrenn siden 2016. I år satser vi videre og er nå stolt sponsor for både Kvinner Elite og Para Elite. Rosa sløyfe-aksjonen er noe som engasjerer utøverne, og sammen ønsker vi å skape økt oppmerksomhet til årets Rosa sløyfe-aksjon. 

I år er det Helene Fossesholm, Anne Kjersti Kalvå og nyeste tilskudd til Kvinne Elite, Marte Skaanes, som fronter kampanjen sammen med Vilde Nilsen, Thomas Karbøl Oxaal og Indira Liseth fra Para Elite. 

Langrennsløperne med årets Rosa sløyfe-bukett

Utøverne fra Kvinner Elite og Para Elite i langrenn støtter Rosa sløyfe-aksjonen sammen med oss.

Tidlig oppdagelse redder liv

Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer omlag 3 500 kvinner i Norge hvert år, og rundt 30 menn. Én av tolv norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, i tillegg til å støtte livsviktig forskning på brystkreft. Tema for årets aksjon er tidlig oppdagelse.

Utøverne på langrennslandslagene er glade for å kunne bidra til Rosa sløyfe-aksjonen.

– Det er viktig at vi damer tar vare på oss selv, sjekker oss og sørger for at vi har kontroll på det vi kan ha kontroll på. Jeg anbefaler alle å gjøre dette, så husk å sjekk deg jevnlig, oppfordrer Anne Kjersti.

Jeg har selv hatt nær familie som har hatt brystkreft, så Rosa sløyfe-aksjonen er viktig for meg. Jeg ønsker at flere skal få muligheten til å bli friske, så jeg er veldig stolt av å få være med å fronte dette, sier Thomas.

– Rosa sløyfe-aksjonen bidrar til en bevisstgjøring og en styrking av kvinnehelsen. Jeg synes det er en veldig viktig sak for det er den kreftformen flest kvinner får, avslutter Marte

Rosa sløyfe-produkter

Støtt Rosa sløyfe og kjøp et Rosa sløyfe-produkt i oktober.

Samlet inn nærmere 30 millioner til kreftsaken

Mester Grønn har i tretten år laget en spesiell bukett der en del av salgsbeløpet går til Rosa sløyfe-aksjonen. Sammen med salg av øvrige Rosa sløyfe-produkter og Kreftforeningens Rosa sløyfe, har dette hittil gitt et bidrag fra Mester Grønn og våre kunder på nærmere 30 millioner kroner til aksjonen.

Støtt årets Rosa sløyfe-aksjon

Årets Rosa sløyfe-produkter vil bli solgt i alle Mester Grønn butikkene og i nettbutikken gjennom hele oktober.

Les mer om Rosa sløyfe