Gavetips

Gavetips til ansatte og forretningsforbindelser

25. August, 2022

Blomster er alltid en hyggelig gave å gi til ansatte og forretningsforbindelser. En blomsterbukett på pulten når du begynner i ny jobb eller levert på døren hjemme ved sykdom er en oppmerksomhet de fleste ansatte setter pris på.

Gavetips til ansatte

Blomster er populære gaver og vi har et stort utvalg av flotte buketter, planter og tilbehør i flere prisklasser, som garantert blir satt pris på. Det er enkelt å bestille gaver til mange mottakere ved å benytte vårt bestillingsskjema.

Har dere ikke mulighet til å gi gaven direkte til mottaker, kan vi hjelpe dere med å sende gaven levert på døren. Det er bare å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp til å sette sammen en flott gavepakke. Utvalget av buketter finner du her.

Gavekort kan være praktisk å sende som en hyggelig overraskelse. Våre gavekort har en gyldighet på 3 år. De sendes per post. Vi minner om at man må beregne noen dagers postgang.

Slik bestiller du:

Fyll inn leveringsinformasjonen i bestillingsskjemaet vårt og send det inn til kundesenter@mestergronn.no

Det er fint om dere kan sende bestillingen til oss senest 4 virkedager før leveringsdato. Et lite tips: Sjekk at dere har riktig adresse til mottaker, slik at vi unngår unødvendige returer.

Ny bedriftskunde? For fakturabetaling opprett brukerkonto Bedrift her.

Gavebukett

Bestill blomster - levert på døren

Grønne planter