Kreftforeningsn

Gi håp til jul - kjøp Kreftforeningens julestjerne

10. Oktober, 2023

Kreftforeningens juleaksjon handler om å gi håp til kreftsyke i en tid som kan oppleves vanskelig. Kjøper du en stjerne, bidrar du til livsviktig kreftforskning, slik at flere kan komme hjem til jul og alle andre dager i året.

Kreftforeningens juleaksjon ble startet i 2012, og arrangeres nå for ellevte gang. Aksjonen har som hensikt å samle inn penger til forskning på kreft. Siden Juleaksjonens oppstart har nordmenn samlet inn over 235 millioner kroner til Kreftforeningens arbeid for kreftrammede.

Kjøp årets stjerne - støtt kreftforskningen

Du får kjøpt Kreftforeningens julestjerne i alle våre butikker. Julestjernen koster 120,-, og hele salgsbeløpet går til livsviktig kreftforskning. Stjernen er produsert i Norge og er bærekraftig. Stjernen er fin å henge på juletreet eller som dekor.

Stjerneaksjonen
Stjerneaksjonen

Kreftforeningens julestjerne er fin å henge på juletreet.

Julestjernen er designet av Snøhetta 

Tanken bak designet er at stjernen skal representere håp og lys - mer enn at den nødvendigvis skal se ut som en tradisjonell stjerne. Formene beveger seg i takt med omgivelsene og skal gi en følelse av at tiden ikke står stille, og at livet fortsetter. 

Stjerneaksjonen
Stjerneaksjonen

Stjernen er designet av SNØHETTA og hele salgssummen går til kreftforskning.

Når du kjøper en stjerne bidrar du til livsviktig kreftforskning, i tillegg er stjernen et symbol på håp for mange. Vi håper du lar deg inspirere av å pynte med denne vakre stjernen til advent og jul, samtidig som du støtter en viktig sak. 

Vi er partner av Kreftforeningens Juleaksjon, fordi vi bryr oss. Selvfølgelig.

Stjerneaksjonen
Stjerneaksjonen

Stjernen er enkel å sette sammen.

Vi tror du også vil like dette