Kreftforeningsn

Kreftforeningens stjerneaksjon gir håp til jul

Stjerneaksjonen er en varm aksjon fra Kreftforeningen som skal gi håp til kreftsyke og deres pårørende i en tid som kan oppleves litt tøffere enn ellers. Det betyr mye for de som må tilbringe julen hjemmefra å vite at det er noen som tenker på dem.

Stjernen er et symbol på håp. Vi i Mester Grønn selger stjernen som i år er designet av SNØHETTA. Når du kjøper stjernen går hele salgsbeløpet til livsviktig kreftforskning. Kreftforeningens stjerneaksjon fyller 10 år og har til sammen samlet inn over 200 millioner kroner.

Kjøp årets stjerne - støtt kreftforskningen

Årets stjerne kommer i tre ulike farger; gull, sølv og grønn og koster 120 kr. Den er produsert i Norge og er laget av resirkulert kartong. Stjernen er fin å henge på juletreet eller i vinduet.

Stjerneaksjonen
Stjerneaksjonen

Årets stjerne kommer i tre ulike farger; gull, sølv og grønn.

Årets stjerner designet av SNØHETTA 

«Når vi skulle designe stjernene for Stjerneaksjonen tok vi utgangspunkt i hva en stjerne representerer. Stjerner er noe vi vender oss mot for veiledning – og håp. En stjerne er en påminnelse om at vi ikke er alene. Stjernene vi designet fanger og reflekterer lyset, de beveger seg i takt med omgivelsene. Vi ønsket at designet skulle gi en følelse av at tiden ikke står stille. At livet fortsetter. Vi ønsket å skape noe som er poetisk og kraftfullt i all sin enkelhet. Og gjøre det tilgjengelig. Så alle har mulighet til å henge et lite håp på treet til jul.»

Stjerneaksjonen
Stjerneaksjonen

Årets stjerner er designet av SNØHETTA og hele salgssummen går til kreftforskning.

Når du kjøper en stjerne bidrar du til livsviktig kreftforskning, i tillegg er stjernen et symbol på håp for mange. Vi håper du lar deg inspirere av å pynte med denne vakre stjernen til advent og jul, samtidig som du støtter en viktig sak. 

Vi er partner av stjerneaksjonen, fordi vi bryr oss. Selvfølgelig.

Stjerneaksjonen
Stjerneaksjonen

Stjernen er enkel å sette sammen.

Vi tror du også vil like dette