Sponser Para langrenn

Vil utjevne ulikheter for en likestilt idrett

13. Januar, 2022

Nå er vi en del av dette laget også! Mester Grønn er ny stolt sponsor for Para Elite langrenn. Gjennom samarbeidet ønsker vi å fremme like muligheter for alle gjennom å likestille idrett og paraidrett.

Ny sponsoravtale med langrenn Para Elite

- Avtalen med langrenn Para Elite, med gjensidig forpliktelse om å jobbe frem flere bærekraftsinitiativ for både miljø- og likestillingsformål, er noe vi brenner for og har gjort gjennom snart 40 år, sier gründer og blomsterhandler Erling Ølstad i Mester Grønn.

- Som aktiv og stolt samarbeidspartner for de fantastiske skijentene på Kvinner Elite har Mester Grønn over flere år bidratt til stor idrettsglede i norske hjem. Nå tar vi steget videre, og inngår i tillegg en treårsavtale som samarbeidspartner for det norske paralandslaget i langrenn, med utøvere som i disse dager konkurrerer i VM på hjemmebane på Lillehammer, sier markedsdirektør i Mester Grønn, Hege Hildeng.

- For Mester Grønn handler dette om å gi flere mennesker like muligheter. Vi har dette som fokus gjennom Fairtrade allerede, og nå utvider vi til å jobbe for like muligheter gjennom idretten. Idrettsutøvere med funksjonsnedsettelse er samfunnets fremste ambassadører for like muligheter, og det ønsker vi å være med på og bidra til, sier den samfunnsengasjerte gründeren og blomsterhandleren, Erling Ølstad.

- Det står respekt av partnere som tar verdibaserte initiativ i et samarbeid. Mester Grønn er et eksempel til etterfølgelse gjennom et snart 40 år langt bærekraftsarbeid, sier langrennssjef Espen Bjervig i Skiforbundet. - Våre år med Mester Grønn har gjort oss mer bevisste og konkrete i vårt eget bærekraftsarbeid. Vi ser frem til å løfte våre parautøvere inn i Mester Grønn-samarbeidet med kvinnelaget for å fremme likhet mot nye bærekraftsmål. Det blir en sterk kombinasjon, sier Espen Bjervig.

Sponsor av Para langrenn Elite

Mester Grønn har inngått en 3 års avtale med Para Elite i langrenn.

Samfunnsansvar og verdiarbeid i snart 40 år

Mester Grønn har vært opptatt av bærekraft før ordet ble populært. Siden Mester Grønn ble etablert i 1983 har blomsterkjeden bidratt til Frelsesarméens arbeid med å få folk utenfor samfunnet i jobb, jobbet tett med Kreftforeningen i en årrekke som hovedpartner for Rosa Sløyfe-aksjonen, bygget opp et marked for Fairtrade-sertifiserte blomster i Norge, og de var en av de første kjedene som ble Miljøfyrtårnsertifisert. Nå setter Mester Grønn også fokus på mangfold og like muligheter innen idretten.

Vi tror du også vi like dette