Mester Grønn sponsor for kvinnelandslaget i langrenn

Stolt sponsor for Kvinner Elite og Para Elite i langrenn

15. Desember, 2021

Vi har siden 2016 vært stolt sponsor for kvinnelandslaget i langrenn. I 2022 satser vi videre og er nå stolt sponsor for både Kvinner Elite og Para Elite i langrenn.

– Skiforbundet er en sterk merkevare blant det norske folk, og skijentene står for mange av de samme verdiene som oss. Vi har som ambisjon å jobbe med skiforbundet både for å styrke merkevaren eksternt mot kunder, men også for å bygge motivasjon og kultur i en blomsterkjede som vokser og som trenger både fysisk og mentalt sterke medarbeidere for å stå i konkurransen, forteller administrerende direktør i Mester Grønn, Erling Ølstad.

-Samarbeidet med Para Elite handler om å gi flere mennesker like muligheter. Vi har dette som fokus gjennom Fairtrade allerede og nå utvider vi til å jobbe for like muligheter gjennom idretten. Idrettsutøvere med funksjonsnedsettelse er samfunnets fremste ambassadører for like muligheter og det ønsker vi å være med på og bidra til.

Sponsor Para Elite i langrenn

Vi ønsker gjennom sponsoratet med Para Elite å fremme like muligheter og utjevne ulikheter.

Vi har en visjon om å skape glede i alle hjem

– Vår ambisjon er å levere blomster av beste kvalitet, produsert på en rettferdig og miljøvennlig måte. Hele bedriften må jobbe på lag for at alle detaljer helt fra blomstene høstes hos gartner til de står i butikk går på skinner og gir det beste sluttproduktet; de friskeste blomstene. Det samme gjelder for skijentene, det er laget og alle de små detaljene som er avgjørende for at de lykkes, sier Ølstad.

Administrativ leder for langrenn i Norges Skiforbund, Espen Bjervig, er svært glad for å få Mester Grønn med på laget.

– Glede, kvalitet og et solid samfunnsengasjement er verdier vi ønsker å assosiere oss med. Vi ser fram mot gledesscener med Mester Grønn på blomsterseremonier på nasjonale skirenn, og store øyeblikk med løperne på laget gjennom vinteren, sier han.

Langrennsprofilene støtter Rosa sløyfe-aksjonen og bidrar til å sette fokus på brystkreftsaken.

Utøverne fra Kvinner Elite og Para Elite i langrenn støtter Rosa sløyfe-aksjonen og bidrar til å sette fokus på brystkreftsaken.

Skijentene støtter Rosa sløyfe

Mester Grønn har støttet Rosa sløyfe-aksjonen siden 2009 og har hittil samlet inn over 20 millioner kroner til den viktige brystkreftforskningen, noe vi er utrolig stolte av. I år samarbeider vi med de norske skijentene for å skape økt oppmerksomhet rundt saken.

Gjør som skijentene – støtt Rosa sløyfe.

Vårt samfunnsengasjement