Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Pynt med vakre avskårne blomster til påske

Hva er vel vakrere enn favnen full av avskårne blomster? Vi har det beste utvalget og de friskeste blomstene som skaper det lille ekstra hjemme hos deg.

Vakre avskårne blomster til påske skaper den lille ekstra følelsen av luksus. De gir interiøret et  løft og du blir forhåpentligvis litt gladere av å pynte med en fin bukett eller solgule blomster. Tulipaner, roser og påskeliljer er blomstene de aller fleste ønsker seg til påske. Ranunkler har også blitt svært populære, disse finnes i mange vakre farger og sorter. I år er det sen påske, noe som gjør at vi kanskje velger andre vårfarger i tillegg til gult.

Pin itNydelig med avskårne påskeliljer i vase.
Pin itGule roser er holdbare og flotte.
Pin itLa det bugne av gule knitrende tulipaner.
Pin itSett sammen en vakker påskebukett med gule tulipaner, gåsunger og eukalyptus.
Pin itRanunkler i glassvase på stett.
Pin itSå enkelt og så vakkert med en enkelt ranunkel i vase.
Pin itPynt et vakkert påskebord med gule tulipaner.
Pin itGul krysantemum

I våre butikker finner du et bredt utvalg av avskårne blomster i sesongens farger og sorter. Greiner har blitt en stor suksess! Å følge utviklingen fra knopper til blomster eller blader er et herlig vårtegn. Mester Grønn har stort fokus på kvalitet og holdbarhet. Vi har 5 dagers garanti på alle avskårne blomster, noe som gir deg som kunde en trygghet når du handler hos oss. Hvorfor ikke satse på andre vårlige farger enn gult? For eksempel perleblomster er nydelige til denne årstiden. De er spennende alene eller sammen med det gule. Velkommen til en hyggelig handel i en av våre blomsterbutikker.

Pin itVakre kirsebærgreiner dufter vår.
Pin itMagnoliagreiner skaper et rent og vakkert inntrykk av vår.
Pin itGåsunger er tegn på vår.
Pin itMagnoliagreiner sammen med tulipaner.
Pin itSett sammen noen få perleblomster sammen med greiner. Bruk gjerne flere små vaser sammen. Våre små vaser heter Dalebekken.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00