Advent

Skap en stemningsfull advent med vakre blomster og adventslys. Adventsblomster skaper glede, både som pynt hjemme og som gave til en venn. Våre juleblomster er også flotte gaveprodukter. Du kan velge mellom vakre adventsbuketter, små og store julegrupper, svibler, amaryllis, juleroser eller azalea. Bestill nå og send vakre juleblomster levert på døren.
7 Produkter
350,-
280,-
eks mva
Added to cart
460,-
368,-
eks mva
Added to cart
260,-
208,-
eks mva
Added to cart
460,-
368,-
eks mva
Added to cart
400,-
320,-
eks mva
Added to cart
260,-
208,-
eks mva
Added to cart
460,-
368,-
eks mva
Added to cart

Våre mest populære

Start nedtellingen til jul

Hva er vel hyggeligere når det er mørkt ute, enn å tenne adventslys og starte med de tradisjonelle juleforberedelsene. Mange av julens blomster passer fint også til advent som amaryllis, svibler, azalea og juleroser. Så skap en magisk stemning med vakre adventsblomster.

Slik får du blomstene til å vare

Slik bør du stelle blomsterbuketten så du får glede av de lengst mulig:

  • Gjør klar en ren vase med kaldt vann og holdbarhetsmiddelet som følger med blomstene.
  • Rens stilkene for ev. torner og blader. Snitt stilkene på skrått et par centimeter med en ren snittekniv, aldri saks eller brødkniv. Dette fordi snittet skal være så rent som mulig. Hos Mester Grønn får du kjøpt billige og gode snittekniver.
  • Blomster skal stå i rent vann, fjern blader som kommer i vannet.
  • Etterfyll eller skift til rent vann jevnlig. Buketten kan gjerne settes kjølig om natten, for å forlenge holdbarheten (ikke kaldere en 4 grader).

Kvalitetsgaranti på alle blomster og planter

Du skal være trygg på at blomster kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten. Derfor har vi kvalitetsgaranti på alle blomster og planter. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.