fyll vasen med vakre peoner

Peoner - sommerens vakreste blomst

23. April, 2023
Kategori
Inspirasjon Sommer Snittblomster

Endelig er peonsesongen i gang for fullt. Nå bugner det av vakre peoner i forskjellige rosa, røde og hvite fargenyanser. Så ta turen innom en av butikkene våre og se det store utvalget av peoner.

Peoner er sommerens dronning. Med sin romantiske sjarm er dette sesongens mest trendy og dekorative blomst. Den utstråler overdådighet og klassisk eleganse, og er sommerens mest populære snittblomst.

vakker sommerbukett med peoner

Vakker sommerbukett med peoner.

Størst utvalg av peoner

Peoner finnes i utallige varianter. De store lekre peonblomstene har farger som varierer fra hvitt og sart rosa nyanser til dyp burgunder. De hvite og pastellrosa peonene dufter herlig og skaper god duft i stuen eller på terrassen.

Vi har et stort utvalg av ulike peonsorter, så her er det bare å velge og vrake. De tidligste variantene som f. eks. Coral Charm, kommer på markedet allerede i slutten av april. Deretter kommer de hvite og rosa variantene på løpende bånd gjennom mai og juni. Den aller mest populære varianten er den rosa Sahra Bernhardt, som har hovedsesong i juni måned. Peonsesongen er kort, så det gjelder og nyte den når sesongen er her.

Lang holdbarhet på peoner

Peoner holder seg vakre i mange dager, så fyller du vasen med klassiske peoner kan du nyte de i lang tid. Så nå er det bare å nyte de vakre peonene.

peoner

Vi har et stort utvalg av ulike sorter peoner.

sarah Bernhard peonene

Sarah Bernhardt peonene er den mest populære varianten vi har.

Hvite peoner

Vakre hvite Miss America peoner.

Coral Charm peoner

Coral Charm har dyp korallfarge som knopp, men endrer farge til kremfarget når den har sprunget helt ut.

Miss America peoner.

Lys rosa peoner.

Red Charm peoner

Red Charm peoner.

Lilla peoner

Lilla peoner.

Pynt bordet med vakre peoner

Pioner egner seg også godt som pynt til ulike borddekorasjoner, enten alene eller sammen med f.eks roser, brudeslør eller marikåpe.

peoner er vakkert i dekorasjoner

Peoner er vakkert i dekorasjoner.

Peonbuketter

Send en blomsterhilsen levert på døren

Forsommeren er tid for å takke for sommeravslutninger og sommerfester. og hva er vel hyggeligere enn å gi bort en bukett med strålende peoner. Hos Mester Grønn finner du det største utvalget av peoner. Så ta en tur innom din nærmeste Mester Grønn butikk og la deg friste av disse klassiske skjønnhetene som stråler av eleganse og overdådighet. Eller send en vakker peonbukett hjem til noen du ønsker å glede.

Peonbukett i gaveeske

Bestill sesongens favoritter

Vi anbefaler å lese