Dørkrans til jul

Pynt inngangspartiet med vakre dørkranser

Gjør inngangspartiet ekstra koselig med en vakker dørkrans og vintergrønne busker. Vi har ferdige kranser til å henge rett på døren eller det du trenger for å lage din egen.

Vintergrønt og dørkrans

Det er alltid hyggelig å komme til noen som har pyntet litt ekstra ved inngangsdøren.

dørkrans barkrans

Barkransen er fin som den er uten ekstra pynt.

Ferdig pyntede naturkranser

Vi selger ferdig pyntede barkranser med pynt som tåler å henge ute. Vi anbefaler likevel å henge kransen under tak og la den henge tørt. Pynten på de ferdige kransene er i natur, rødt, kobber og gullnyanser. Det har blitt mer og mer populært med store kranser på døra, så da er det opp til deg å velge størrelsen du synes passer hos deg. Kombinérer du det med vintergrønne planter pyntet med lyslenker får du den rette julestemningen ved inngangspartiet.

Dørkrans

Naturkrans med pynt rundt hele kransen.

Dørkrans

Kunstige kranser og stjerner

Vi har også i år flere kunstige kranser og stjerner du kan kan pynte med. Fordelen med de er at du har de fra år til år. Stjernene og metallringen er med ledlys, så de lyser opp i høstmørket.

Kunstig dørkrans
Julegran

Du kan også velge mellom kunstige dørkranser og stjerner i metall.

Lag din egen barkrans

Du kan også velge å lage din egen barkrans. Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen DIY-pakker med det du trenger for å lage en vakker barkrans. Alternativt kan du kjøpe en ferdig barkrans hos Mester Grønn, og pynte den med f.eks. kongler, grener, sløyfebånd eller lyslenker. Vi har masse fin pynt i butikkene våre.

Barkrans

Det er ekstra hyggelig å pynte inngangspartiet med en barkrans du har laget selv.

Bestill dørkrans

Vi tror du også vil like dette