vårstemning med greiner

Skap vårstemning med greiner

Blomstrende greiner er et sikkert vårtegn. Greinene er dekorative alene, men også flotte å kombinere med andre blomster i en bukett.

Skap en deilig vårstemning med greiner inne. Vi har flere sorter greiner som f.eks gåsunger, kirsebærgreiner, salix, ferskengreiner og den vakreste av de alle magnoliagreiner. Setter du greinene i en vase får du naturen inn i huset. Sett gjerne flere bunter sammen for å skape volum. Fersken og kirsebærgreiner har en frisk duft av vår i tillegg til å være dekorative. Dette er helt perfekt for deg som lengter etter vårens friske pust.

Magnoliagrener

Vakre magnoliagrener kombinert med eucalyptus.

Slik får du greiner til å blomstre

For å få greinene til å blomstre bør du kutte de med en god grensaks/tang før du setter de i en ren vase med lunket/varmt vann. Da vil greinene kunne suge opp vann og gi næring til blomstene.

magnolia er kanskje de vakreste greinene vi har

Magnolia er kanskje de vakreste greinene vi har.

magnolia
magnolia

Magnoliablomstene er eksotiske og delikate.

Vakre kirsebærblomster
Vakre kirsebærblomster

Vakre kirsebærblomster bringer våren inn.

3 for 2 på greiner

Gjennom hele året har vi et stort utvalg av snittblomster til 3 for 2, og greiner inngår i dette tilbudet. Greinene er dekorative alene, men også flotte å kombinere med andre blomster i en bukett. Så Plukk & Miks blomster til 3 for 2.

Bukett med grener

Sett sammen dine egen drømmebukett med blomster og grener til 3 for 2.

Kombinér greiner og avskårne blomster

Greiner er flotte og majestetiske når de står alene i en vase, men er også nydelige sammen med forskjellige avskårne blomster. Tulipaner, ranunkler eller andre snittblomster er vakre sammen med greiner. Dette er fargerike og vårlige blomster som frisker opp i vintermørket.

Vårbukett med greiner

Stilig vårbukett med kirsebærgreiner og liljer.

Blomster til 3for2

Koselig vårbukett med krysantemum og gåsunger.

Alltid 3 for 2 på snittblomster

Andre har også lest