Julebukett

Inspirasjon til lekre 3for2 buketter

Av og til er det deilig å kunne fråtse i blomster. Plukk og miks vakre snittblomster til 3 for 2 og lag din drømmebukett. Her er en smakebit på sesongens utvalg.

Plukk & Miks blomster til 3 for 2

For at du skal kunne sette sammen din egen drømmebukett, har vi alltid et stort utvalg blomster i vårt 3for2 sortiment. Plukk og miks de tre blomsterbuntene du liker aller best, så får du den tredje gratis. Blomsterlykke til en veldig god pris!

Utvalget vil variere noe fra uke til uke og fra butikk til butikk pga sesong og tilgjengelighet i markedet.

Plukk og miks julens favoritter

Pynt julens festbord

Slik lager du vakre buketter

Lag en enkel bukett

Miks ulike 3for2 blomster framfor å holde deg til en sort. Velg ton-i-ton eller sterke kontrastfarger. Kombinér med grønt for å få volum, og la buketten se litt tilfeldig sammensatt ut. Start med å rense stilkene for blader slik at de ikke havner i vannet. Skråsnitt stilkene så de suger opp vann. Miks de ulike blomstene i vasen. Begynn med grønne blader og ta blomstene til slutt.

Bind en bukett med spiralteknikk

Når blomsterdekoratører binder flotte buketter bruker de noe vil kaller for spiralteknikk. Start alltid med å rense stilkene for blader. Deretter legger du stilkene i spiral og binder de sammen med tråd. Til slutte skråsnitter du stilkene slik at alle blir like lange.

Vi tror du også vil like dette