Få Trumf-bonus på blomster hos Mester Grønn

Få Trumf-bonus på blomster

Visste du at Mester Grønn er den eneste blomsterkjeden med Trumf-bonus? Kjøper du blomstene dine hos oss sparer du ekstra mye Trumf-bonus. Du får nemlig 1 % Trumf-bonus på alt du handler og hele 3 % Trumf-bonus når det er Trippel-Trumf Torsdager.

Trumf er et av Norges største fordelsprogram, og nå kan Trumf-medlemmer spare Trumf-bonus hver gang de handler i en av våre butikker. Bonusen kan overføres som penger til din bankkonto eller overføres som poeng til andre partneres fordelsprogram. Så nå kan du spare penger hver gang du handler hos Mester Grønn.

Fordeler som Trumf-medlem hos Mester Grønn

Dette får du bonus på:

  • 1 % Trumf-bonus på alle varer
  • 3 % Trumf-bonus når det er Trippel-Trumf Torsdag

For å samle Trumf-bonus må du være Trumf-medlem. Det er helt gratis og du kan enkelt bli medlem på Trumf sine nettsider.

Du får foreløpig ikke bonus på kjøp i vår nettbutikk på mestergronn.no eller i forbindelse med kreditt/fakturakjøp.

Trumf-bonus på blomster

Når det er Trippel-Trumf Torsdag kan du få 3% Trumf-bonus på alt du handler i våre butikker.

Spørsmål og svar om Trumf

Trumf er et av Norges største fordelsprogram hvor du som Trumf-medlem sparer bonus hver gang du handler hos en av partnerne tilknyttet bonusprogrammet. Du får blant annet 1 % Trumf-bonus hos Mester Grønn og dagligvarekjeder tilknyttet NorgesGruppen samt ørebonus hos Shell og Esso. Det er gratis å bli Trumf-medlem og du kan enkelt spare Trumf-bonus med ditt bankkort. Les mer på Trumf.no.

Trumf-bonus er en bonus du kan samle hos butikker og partnere tilknyttet bonusprogrammet. 1 kr. i Trumf-bonus tilsvarer en norsk krone. Oppspart bonus kan overføres til din bankkonto, overføres som poeng til noen andre partneres fordelsprogrammer eller brukes som betaling hos de fleste dagligvarekjedene tilknyttet programmet. Trumf-bonus er ikke en rabatt der du får et avslag i kassen.

Hos Mester Grønn får du 1 % Trumf-bonus på alt i våre butikker. Du får også 3 % bonus når det er Trippel-Trumf torsdager (ca. en gang i måneden). Det er den høyeste bonusen som gjelder – du vil f.eks. ikke få 1%+3%=4 % bonus når det er Trippel-Trumf, men 3 %. Det forutsettes at du benytter et bankkort eller Trumf-kort som er registrert på ditt Trumf-medlemskap for at du skal få registrert bonus.

For å få Trumf-bonus må du være Trumf-medlem og skanne Trumf-kortet ditt eller betale med et bankkort knyttet til ditt Trumf-medlemskap hver gang du handler. Les mer om sparing av bonus her.

Dersom du ikke er medlem, men ønsker å melde deg inn for å få bonus med en gang kan du få et Trumf-kort i kassen, skanne kortet og melde deg inn på trumf.no når du kommer hjem. Det er viktig at du knytter kortet du har fått med deg opp mot ditt medlemskap for å få bonusen registrert på ditt medlemskap.

Du får foreløpig ikke bonus på kjøp i vår nettbutikk på mestergronn.no. Bonus gis kun ved kjøp i våre fysiske butikker når du benytter et bankkort eller et Trumf-kort tilknyttet ditt Trumf-medlemskap. Det gis ikke Trumf-bonus i forbindelse med kreditt/fakturakjøp.

Du kan melde deg inn som Trumf-medlem på Trumf sine nettsider her. Det er gratis å bli Trumf-medlem.

Foreløpig er det dessverre ikke mulig å bruke din oppsparte bonus hos Mester Grønn. Du kan imidlertid overføre oppspart bonus til din bankkonto og bruke bankkortet ditt for å betale for blomstene dine. Så indirekte betaler du jo med bonusen din.

En oversikt over hvilke butikker du kan betale med din Trumf-bonus finner du her.

Trumf-bonus du samler hos Mester Grønn vil normalt være tilgjengelig på ditt medlemskap dagen etter ditt kjøp hos oss.

Mester Grønn Medlem er et fordelsprogram der du som medlem får fordeler i form av eksklusive medlemstilbud, inspirasjon og stelletips fra Mester Grønn. Du trenger ikke være Trumf-medlem for å være medlem av Mester Grønn Medlem. Medlemstilbudene er gjerne ekstra gode tilbud som kun er tilgjengelig for medlemmer og kommuniseres via SMS eller nyhetsbrev dersom du har samtykket til det. I nyhetsbrevene vil du også få med deg andre gode tilbud, stelletips og inspirasjon.

Trumf er et fordelsprogram der du kan spare bonus hos flere kjeder. Du får blant annet 1 % Trumf-bonus hos dagligvarekjeder tilknyttet NorgesGruppen samt ørebonus hos Shell og Esso. Oppspart bonus kan overføres til din bankkonto, overføres som poeng til noen partneres fordelsprogrammer eller brukes som betaling hos de fleste dagligvarekjedene tilknyttet programmet. Det er ikke mulig å bruke oppspart bonus hos Mester Grønn. Som medlem av Trumf kan du velge å motta nyhetsbrev fra Mester Grønn med blant annet informasjon om bonuskampanjer, tilbudskampanjer, tips og inspirasjon.

Du kan derfor motta nyhetsbrev fra Mester Grønn både som medlem av Mester Grønn Medlem OG som Trumf-medlem.

Vi tror du også vil like dette