Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Raskeste vei gir kvalitetsblomster til deg

I Mester Grønn er vi stolte over kvaliteten på blomstene våre. Takket være svært rask vareflyt fra gartner til deg som kunde, er produktene våre så friske som mulig, enten de har sitt opphav i Norge, Europa eller Afrika.

Fokus på kvalitet

Mester Grønn har etablert et unikt distribusjonssystem som sikrer raskest vei fra gartner til butikkene. Alle varene som selges i Mester Grønn går via terminalen vår på Liertoppen i Buskerud. Her arbeides det 7 dager i uken, 365 dager i året slik at produktene våre skal være så friske og holdbare som mulig.

Mester Grønn sikrer blomster og planter av høyeste kvalitet gjennom:

  1. Et unikt distribusjonssystem som sikrer raskest vei fra gartner til butikkene.
  2. Kvalitetskontroll i alle ledd; hos produsentene, i transporten, på hovedkontoret og i butikkene våre.
  3. Ubrutt kjølelinje dvs at blomstene har en jevn og riktig temperatur gjennom hele transporten.
  4. Å jobbe med få og nøye utvalgte farmer og gartnerier for å kunne sikre høyeste kvalitet og en etisk og miljøforsvarlig handel.
  5. Alle våre ansatte i butikk må gjennom et omfattende opplæringsprogram for å sikre høy fagkompetanse om blomster samt sikre gode rutiner i butikk.
  6. Vi har utviklet holdbarhetsmiddel som får blomstene til å holde seg lenger. Dette får du alltid med når du kjøper avskårne blomster hos oss.

Vårt mål er at du skal ha en god blomsteropplevelse når du handler hos oss. Vi er trygge på kvaliteten på produktene våre og alle våre avskårne blomster har 5-dagers holdbarhetsgaranti.

Alltid friske blomster. Garantert.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00