eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Skap en stemningsfull og tradisjonell rød jul

Mange ønsker å pynte til jul på en klassisk måte, gjerne med røde juleblomster og naturlig julepynt. Vi har et bugnende utvalg av vakre juleblomster for deg som vil skape en koselig tradisjonell julestemning.

Svært mange av oss ønsker å pynte huset på en tradisjonell måte, og for mange kommer julestemningen når vi pynter med de røde juleblomstene. Vi ønsker å gjenskape den tradisjonelle julen, lik julen ifjor og før der igjen. Vi tar frem kongler, bar, kvister, kurver og naturlige elementer vi forbinder med jul. Til denne høytiden er vi tradisjonsbundne og vil omgi oss med akkurat de tingene som gir oss julestemning. Duftene, lysene, ritualene og ikke minst blomstene har sin faste plass.

Pin itRøde amaryllis er manges favoritt juleblomst.

Klassiske juleblomster

Ingen jul uten blomster! Hver jul bugner det av flotte juleblomster i butikkene våre. Vi kan røpe at noen av bestselgerne er røde julestjerner, røde amaryllis, røde tulipaner og røde azalea. I tillegg til disse har vi et enormt utvalg av blomstrende planter og flotte avskårne blomster. Julegruppene våre er svært populære, det er også våre håndlagede egendesignede julebuketterVintergrønne planter er både tradisjonsrike og trendy og hos Mester Grønn finner du et bredt utvalg.

Pin itTradisjonsrik rød azalea i en lekker Simplicity sølvpotte.
Pin itOppstammet azalea er vakker på bordet til jul.
Pin itTradisjonsrik julestjerne i never kurv.
Pin itPynt med mini julstjerner til 3 for 2.

Kombinér ny og gammel julepynt

De aller fleste ønsker å gjenskape den tradisjonelle julefølelsen, en hyggelig, lun og nostalgisk julestemning. Rødt og natur er viktige elementer for å lage en tradisjonsrik jul hjemme. Barprodukter, vintergrønne busker, kongler, tinnsoldater, naturkranser og røde blomster og bær understreker stemningen. Kurver av rattan og never passer også perfekt inn i dette uttrykket. Det er spennende å mikse det røffe og rustikke med det klassiske. Miks gjerne gull, sølv og glitter med naturlige produkter, nostalgisk julepynt med noe nytt og du får et personlig og koselig uttrykk. Det er ekstra koselig med ting som har vært med oss gjennom mange år, samtidig som vi blir inspirert til å toppe det med ny julepynt.

Pin itDersom du kutter av stilken på amaryllis kan de settes i småvaser på bordett. Enkelt og veldig lekkert.
Pin itDen tradisjonsrike begoniaen har nå blitt trendy og populær igjen.
Pin itVakker tulipanbukett med silkefuru.
Pin itHar du prøvd vår smarte Savoy vase der du stikker stilkene nedi hull slik at de står stødig? Slik blir det enkelt for deg å lage din egen dekorasjon.
Pin itVakre tulipaner og ilexbær gir en fin julestemning.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider i sommer:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00