grønne planter på studenthybelen

Skap bedre trivsel på studenthybelen med grønne planter

25. Desember, 2023
Kategori
Inspirasjon Grønne planter

Grønne planter er trendy og kult. I tillegg er de lettstelte og enkle å lykkes med. Med andre ord helt perfekt på studenthybelen.

Planter er viktige i alle hjem, også for studenter som skal innrede studenthybelen, kanskje for første gang. Med dekorative grønne planter blir hybelen hjemmekoselig på 1-2-3. Grønne planter er lettstelte og holder seg fine lenge, de er dermed bra for lommeboka til studenter med begrenset budsjett. I tillegg er grønne planter bra for både trivsel og humør.

 grønne planter på hybelen

Store grønne planter er fine å bruke som romdelere.

Grønne planter på hybel

Skap en hyggelig leseplass med godt lys og grønne planter.

Grønne planter på hybel

Skap en grønn oase på hybelen.

5 tips til styling av studenthybelen

  1. Bruk høyden: Har du liten plass på hybelen så gjelder det å utnytte plassen godt. Sett planter på bordet, i vinduskarmen, på en pidestall, i en hylle eller heng de opp i taket i en ampel.
  2. Velg lettstelte planter: Har du ikke så mye erfaring med å stelle grønne planter kan det være lurt å starte med noen lettstelte varianter som f.eks. fredslilje, zamioculcas, monstera, yuccapalme, kaktus eller gullranke. En tommelfingerregel er å velge planter med store tykke blader.
  3. Grønne planter kan være fine romdelere hvis du ønsker å skape ulike soner i rommet f.eks.mellom sengen og pulten eller spiseplassen.
  4. Pynt med grønne planter med ulik form og tekstur. Det gir et spennende og organisk uttrykk. Det mest trendy nå er planter med flotte dekorative bladtegninger som f.eks. calathea eller alocasia.
  5. Ta stiklinger og skap en grønn oase. En super måte å øke mengden grønne planter på, er å ta stiklinger. Ta det fra en plante du allerede har eller kanskje fra den stilige planten til venninnen din. Det er enkelt, billig, morsomt og bra for miljøet. Det er ingenting som heter «for mye grønt», så det er bare å fylle på.
Grønne planter på hybel

Se så fint det blir med grønne planter på hybelen.

Grønne planter på hybel
Grønne planter på hybel

Grønne planter er dekorative og skaper liv i rommet.

Grønne planter på hybel

Er du så heldig å ha en dyp vinduskarm er det lurt å fylle den med grønne planter.

Urban interiørstil

Det herjer en grønn bølge i trendbildet som treffer mange studenter spot on. Fokuset på gjenbruk, miljø og innredning bidrar til en spennende interiørtrend som gir assosiasjoner til storbylivet. Vi bruker noe av det vi allerede har, kjøper brukt eller arver og setter det sammen med moderne design. Grønne planter kan bidra til å understreke en stil, og fullføre et helhetlig og kult interiør.

Grønne planter på hybel

Grønne planter frisker også opp kjøkkenkroken.

Grønne planter på hybel

Skap en koselig spiseplass med grønne planter.

Grønne planter på hybel

Kjøkkenbenken kan også pyntes med grønnplanter.

Grønne planter på hybel

Ønsker du å fylle på med enda flere planter kan du ta stiklinger.

Bestill grønne planter på nett

Vi anbefaler å lese