Julepynt til juletreet

Se årets juletrepynt til juletreet

13. Oktober, 2023
Kategori
Inspirasjon Jul

Et vakkert pyntet juletre er selve kronen på verket når du skal pynte til jul. Uansett hvordan du liker å pynte juletreet har vi et stort utvalgt vakre julekuler.

Er du i gang med å planlegge hvordan juletreet ditt skal se ut i år? Bland gjerne gammel nostalgisk juletrepynt med noe nytt og moderne. Uansett om du skal ha en stor edelgran, et lite juletre i potte eller et kunstig juletre i år, så har vi mye fin juletrepynt å velge mellom. Legg mange sammen på et fat eller heng de på juletreet. I tillegg har vi søte hengende snømenn som er flotte som pynt på juletreet.

I år har vi satset på vakre julekuler lekkert dekorert med glassglitter i ulike duse fargetoner. Som et viktig miljøtiltak har vi fjernet glitter som inneholder mikroplast på julekulene våre. Glitteret som benyttes på våre julekuler er laget av glass som ikke har samme uheldige virkning på miljøet.

Julekuler

Julekuler

Julekulene er dekorative som pynt på et fat.

Julekuler

Nydelig julekule med glassglitter.

Juletrepynt

Vakker julekule i bronse.

Julekuler

Nydelige julekuler i duse fargetoner.

Julekule

Julekule formet som kongle.

Kalle snømann Juletrepynt

Søte små Kalle snømenn er fine å henge på juletreet...

Adventsfat med lys og julepynt

...eller som pynt på et koselig adventsfat.

Juletre i potte for deg med liten plass

Dersom du ikke har plass til et stort tradisjonelt juletre finnes det flere mindre alternativer du kan bruke. Juletre med potte er et alternativ som mange har begynt å sette pris på. De finnes i flere forskjellige størrelser, og du kan bruke de både ute og inne. De vanligste variantene er Normannsgran, kjeglegran, sedertre og stuegran. Når treet får beholde rota så holder juletreet mye bedre på barnålene og drysser mindre. Men treet trenger fortsatt mye vann.

Juletre i potte

En normannsgran med potte er et perfekt juletre hvis du ikke har så stor plass.

Vi tror du også vil like dette