Utepotter på terrassen

Se årets utepotter til terrassen

Nå har vi fått inn mange flotte utepotter for sommersesongen. Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker.

Sommerens nye utepotter er ute i butikkene våre nå. Også i år satser vi på de stilige Ecopots laget av resirkulert plast. I tillegg satser vi på Cosapots, en serie med litt mer eksklusive utepotter. Vi har også et stort utvalg av forskjellige kurver.

kombinér gjerne kurver og andre utepotter

Kombinér gjerne kurver og andre utepotter.

Miljøvennlige og stilige Ecopots i resirkulert plast

Vi fortsetter med de populære pottene i resirkulert plast fra vår dyktige leverandør Ecopots. Det er solide og bærekraftige blomsterpotter i resirkulert plast. De har et klassisk og naturlig utseende for bruk både ute og inne. Vi selger Ecopots i mange ulike varianter og størrelser. De kommer i fargene sort, grå og gråbrun.

ecopots er ekstra holdbare og produsert av resirkulert plast

Ecopots er ekstra holdbare og produsert av resirkulert plast.

kombinér ecopots i ulike størrelser

Kombinér ecopots i ulike størrelser, som f.eks. disse sorte Amsterdam ecopottene.

Sortimentet av Ecopots sommeren 2021

ecopottene er bærekraftige og kommer i mange forskjellige størrelser

Trendy Cosapot

Cosapots er en noe mer eksklusiv serie. Vi har tatt inn potter i ulike størrelser og fasonger, og pottene kommer i fargene sort og lys grå. Cosapots er laget av polyester, fiberglass og naturlige tilsetningsstoffer, og er dermed lette å flytte på. Cosapots har potteføtter som er støpt inn på undersiden av pottene, dette løfter potten fra underlaget og sørger for god drenering.

Cosapots med hortensia

Sorte Cosapots med sommerlig hortensia.

Kurver i naturmateriale

Vi selger også forskjellige typer kurver og stråpotter. Disse materialene er veldig trendy for tiden og passer fint dersom man ønsker naturlige blomsterpotter til plantene.

lavendel i ratttan kurver

Lavendel i Rattan kurver.

herlig hortensia magical i seagrass kurv

Herlig Hortensia Magical i seagrass kurv.

Utepotter i keramikk

Vi har også enkelte utepotter i keramikk som f.eks. de hvite pottene i serien Oslo. De finnes også med skål som beskytter underlaget.

Utepotter i keramikk

Oslo utepotter i keramikk gir et lyst og delikat utrykk.

Kurver og Grande potter

Kombiner gjerne med ulike potter på terrassen.

Utepotter

Vi anbefaler å lese