grønne planter

Se vårens interiørnyheter

2. April, 2021
Kategori
Inspirasjon

Nå er våren her og vi kan begynne å pynte opp og gjøre uteplassen klar for sommersesongen. Vi har mange fine vaser, potter og lykter som passer perfekt sammen med sesongens blomster og planter.

Vi fyller huset med blomster og planter som skaper liv til interiøret. Plantene skal ikke bare stå utstilt i vinduskarmen, men gi en følelse av å bo i en liten hage. Vi ønsker å være koblet til naturen, og blomster og planter øker trivselen og skaper likevekt i en stressende hverdag.

Misty småvaser og grønne planter i Strå potte

Vi lanserer både nye små vaser og blomsterpotter denne våren.

Mange nye blomsterpotter

I tråd med grønnplantetrenden lanserer vi flere nye stilige blomsterpotter. En av seriene har fått navnet Tidløs og er supre til grønne planter. Pottene er håndlaget av keramikk og har et rustikk uttrykk. En annen serie vi lanserer nå heter Cashmere. Det er grå potteskjulere med tilhørende skåler. Line er en annen serie med både hvite og gråbrune potter. I tillegg kommer Strå pottene også i grå varianter i tillegg til de beige. Alle pottene kommer i flere forskjellige størrelser.

Grønne planter

Tidløs pottene finnes i flere størrelser.

Grønne planter

De gråbrune Line pottene passer perfekt med grønne planter.

Grønne planter i Cashmere potter
Grønne planter i Cashmere potter

Cashmere pottene er flotte og kommer også i større varianter.

Nye stilige duftlys

Duftlys er med på å sette den rette stemningen. Nå lanserer vi to nye duftlys: White Blossom og Soft Breeze. Duftlysene er håndlaget og kommer i fine gavebokser.

Duftlys

Nyhet! Duftlyset White Blossom

Duftlyset Soft Breeze

Nyhet! Duftlyset Soft Breeze

Serie med små glassvaser

Vi lanserer også en hel serie med stilige små Misty vaser. Perfekt som pynt på et dekorfat eller til å pynte festbordet med. Misty vasene finnes i mange varianter,både i klart og farget glass.

Misty vaser

Vi lansere også en hel serie med stilige små Misty vaser.

Misty vaser

Søte Misty vaser pyntet med lisianthus og eukalyptus.

Vårens interiørnyheter

Vi anbefaler å lese