Italienske gartnere

Våre italienske planter dyrket med kunnskap og kjærlighet

1. Mars, 2024
Kategori
Sommer

Mester Grønn kjøper mange av uteplantene som selges på forsommeren fra dyktige italienske gartnere. Her er klimaet optimalt og blomstene dyrkes med kunnskap og kjærlighet.

Erfarne italienske gartnere

Vi kjøper flotte margeritter, lavendel og krydderurter fra gartneriet til familien Bruzzone i Albenga. Takket være disse erfarne gartnerne og ideelt klima blir disse plantene så store og flotte som de gjør. Familien Bruzzone holder til i byen Albenga nord-vest i Italia, og er Mester Grønns store leverandør av italienske varer som f.eks lavendel, krydderurter og margeritt. Et tett samarbeid gjennom flere år gjør at norske kunder får det ypperste av det Liguria kan by på når våren kommer. I Italia modnes nemlig forretningsforbindelsene som god vin, og gartnerne belønner de mest stabile kundene sine med de aller beste varene.

Lavendel produksjon i Italia

Ideelle vekstforhold

Familien Bruzzone i Albenga dyrker blomstene på friland. Det vil si at de dyrkes utendørs på en åker gjennom hele vinteren. Temperatursvingninger, vær og vind herder plantene, og gjør dem ekstra kraftige og holdbare.

I tillegg legger familien ned masse hardt arbeid, og er ute på jordene både sent og tidlig i den hektiske vårsesongen. Mye av arbeidet gjøres manuelt med en fagkunnskap som er bygget opp over generasjoner, og familien setter sin ære i å levere fra seg planter med topp kvalitet.

Vi kan virkelig si at disse produktene er dyrket med kunnskap og kjærlighet.

Produsent lavendel italia

Bruzzone selv er stolt av gartneriet og plantene de dyrker frem.

Produksjon lavendel Italia

Middelhavsklima sørger for ideelle vekstforhold for lavendel og andre sommerblomster.

Produksjon av lavendel i Italia
Produksjon av lavendel i Italia

Mye av arbeidet gjøres manuelt med fagkunnskap bygget opp gjennom generasjoner.

Kraftige krydderurter

Krydderurtene våre er også dyrket på friland i Italia, og har en helt fantastisk kvalitet sammenlignet med de du kjøper i matbutikken. De har et sterkere rotsystem og det gjør de ekstra kraftige og smaksrike. Du kan velge mellom oregano, timian, rosmarin, sitronmelisse, mynte, kruspersille og salvie.

Produksjon krydderurter.

Her blir urtene våre dyrket med omsorg og kjærlighet.

Frisk timian

Se på denne frodige timianplanten som selges hos oss.

Velduftende lavendel

Lavendel er vakker med sitt myke blålilla flor. Den har sitt opphav i middelhavsområdet, og er dyrket frem med kjærlighet av våre dyktige italienske gartnere.

Lavendel «Butterfly» eller sommerfugllavendel om man vil, er den første lavendelen som kommer for salg om våren. Kronbladene kan minne om en blafrende sommerfugl, derav navnet. Sommerfugllavendel kan blomstre hele sommersesongen bare den får riktig stell.

Produksjon lavendel Italia

Italiensk lavendelåker er et utrolig vakkert syn.

Frodige margeritter

Vi kjøper flotte margeritter fra gartneriet til familien Bruzzone i Albenga i nord-Italia. Vi kjøper margeritt i flere størrelser og varianter, spesielt større busker og oppstammet margeritt. Margerittene er dyrket på friland, og det gjør de ekstra kraftige og holdbare.

Produksjon margeritt Italia
Bilde uten navn

Margerittene dyrkes på friland og det gjør blomstene vakre og robuste.

Produksjon rosa margerit

Familien Bruzzone dyrker også rosa margeritt med kunnskap og kjærlighet.

Bestill planter på nett

Vi tror du også vil like dette