Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Fyll opp med friske krydderurter

Hos Mester Grønn får du nå flotte italienske krydderurter. De er kraftige, velduftende og velsmakende.

Nå er endelig de friske krydderurtene fra Italia tilbake i butikkene våre. Disse krydderurtene er dyrket på friland i Italia og har en helt fantastisk kvalitet sammenlignet med de du kjøper i matbutikken. Du kan velge mellom oregano, timian, rosmarin, sitronmelisse, mynte, kruspersille og salvie.

Pin itKrydderurtene kan brukes både til pryd og nytte.

Ideelle vekstforhold i Italia

Middelhavet sørger for et stabilt og mildt klima hele året, noe som gir ideelle vekstforhold for blant annet krydder. Våre krydderurter er dyrket ute på friland hos familiedrevne gartnerier som kombinerer familietradisjoner med moderne produksjon. Dette gjør krydderplantene ekstra kraftige og smaksrike. 

Pin itKrydderurter dyrket med kunnskap og kjærlighet i Italia. Perfekt kvalitet.
Pin itTimian dyrket på friland i Italia.

Mer holdbare enn urter fra matbutikken

Mange sliter med å holde urter kjøpt i matbutikken i live så lenge som de ønsker. Generelt kan en driste seg til å si at urter fra matbutikken er produsert med tanke på konsum, de er en ferskvare man må bruke raskt. De er ikke produsert med tanke på at de skal holde lenge. Det er en utfordring å holde dem i live over lang tid. Årsaken til at de fort klapper sammen er en kombinasjon av en hurtig produksjonstid som gjør planten svakere, og lite plass til rotsystemet i pottene.

De italienske krydderurtene vi har i butikkene våre nå har et kraftigere rotsystem. Det gjør de mer robuste og holder seg lenger utover sommeren så lenge de får nok vann. De trives best ute om sommeren, men vent med å plante de ute til du er sikker på at det er plussgrader gjennom hele natten.

Pin itVi selger 3 pk. med krydderurter.

Oppskrift: Ravioli med salviesmør

Her er en kjempegod oppskrift på ravioli med salviesmør – en pastarett med smak av Italia.

2 porsjoner

 • 250 g ravioli
 • 1/2 ts salt
 • 4 blader frisk salvie (finhakket)
 • 50 g smør
 • 30 g grovhakkede hasselnøtter (kan sløyfes)
 • 30 g finrevet parmesan

Slik gjør du:

 1. Kok pasta etter anvisning på pakken med litt salt og olje i vannet. Kok opp en stor kjele med vann. Ha i salt og kok raviolien etter anvisning på pakken, Hell av kokevannet.
 2. Smelt smør i en stekepanne og la det få en nøttebrun farge. Ha i salvieblader. Ha ravioliene over i panna når de er ferdig kokt. Server straks på varme tallerkener.Ha litt av smøret over og server med hakkede hasselnøtter og revet parmesan.

Velbekomme!

Pin itUrtene passer perfekt til ulike pastaretter.

Oppskrift: Kyllingfilet med timian

4 porsjoner

 • 4 stk. kyllingfilet
 • 8 skive bacon
 • 4 ss kremost naturell
 • 4 stilk frisk timian
 • salt og pepper

Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian. Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere. Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.

Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje). Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.

Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander

Pin itDisse krydderurtene er ekstra kraftige og smaksrike.

Sett krydderurtene i grow-in selvvanningspotte

Generelt er urter sarte vekster, som trenger jevn tilgang på passe mye vann. Derfor er grow-in selvvanningspotte helt optimalt for urter. Potten sørger for at urtene får jevn tilførsel av vann.

Pin itMynte og salvie
Pin itOregano og sitronmelisse
Pin itTimian og rosmarin
Pin itKrydderurter holder seg lengre og friskere i grow in selvvanningspotte.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00