Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Fyll opp med friske krydderurter

Nå får du endelig de flotte krydderurtene våre igjen. De er kraftige, velduftende og velsmakende.

Nå er endelig de friske krydderurtene tilbake i butikkene våre. Disse krydderurtene er dyrket på friland og har en helt fantastisk kvalitet sammenlignet med de du kjøper i matbutikken. Du kan velge mellom oregano, timian, rosmarin, mynte, kruspersille og salvie.

Mer holdbare enn urter fra matbutikken

Mange sliter med å holde urter kjøpt i matbutikken i live så lenge som de ønsker. Generelt kan en driste seg til å si at urter fra matbutikken er produsert med tanke på konsum der og da, de er en ferskvare man må bruke raskt. De er ikke produsert med tanke på at de skal holde f.eks. sommeren gjennom. Det er en utfordring å holde dem i live over lang tid. Årsaken til at de fort klapper sammen er en kombinasjon av en hurtig produksjonstid som gjør planten svakere, og lite plass til rotsystemet i pottene.

Krydderurtene vi har i butikkene våre nå har et kraftigere rotsystem. Det gjør de mer robuste og holder seg lenger utover sommeren så lenge de får nok vann. De trives best ute om sommeren, men vent med å plante de ute til du er sikker på at det er plussgrader gjennom hele natten.

Pin itKraftig rotsystem gjør urtene ekstra kraftige og smaksrike.
Pin itUrtene er dyrket på friland.
Pin itVi selger 3 pk. med krydderurter.
Pin itUrtene passer perfekt til ulike pastaretter.

Sett krydderurtene i grow-in selvvanningspotte

Generelt er urter sarte vekster, som trenger jevn tilgang på passe mye vann. Derfor er grow-in selvvanningspotte helt optimalt for urter. Potten sørger for at urtene får jevn tilførsel av vann.

Pin itKrydderurter holder seg lengre og friskere i grow in selvvanningspotte.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00