Nå er det tid for lavendel

Nå er det tid for lavendel

Lavendel er en populær plante med sine vakre blomster, lange blomstringstid og herlige duft. Med sine blålilla blomster vil den kunne fylle terrassen med duften av sol og sommer hele sesongen gjennom.

Nå bugner det av flotte lavendel i butikkene våre. Det er nå lavendelen er på sitt aller flotteste. Lavendelen vi har i butikkene nå er dyrket i Italia og har en helt fantastisk kvalitet. De produseres nemlig utendørs i Italia, ikke i drivhus, noe som skaper flotte og hardføre planter. Middelhavet sørger for et stabilt og mildt klima hele året, noe som gir ideelle vekstforhold for både lavendel, oliventre, urter og margeritter.

Sommerblomster og palmer

En smak av middelhavet med lavendel i herlig kombinasjon med oliventrær og palmer.

Blafrende sommerfugllavendel

Lavendel «Butterfly» eller sommerfugllavendel om man vil, er vakker med sitt myke flor. Den har større blomster enn ordinær lavendel. Kronbladene kan minne om en blafrende sommerfugl, derav navnet. Sommerfugllavendel kan blomstre hele sommersesongen bare den får riktig stell.

Sommerfugllavendel

Sommerfugllavendel har store vakre lilla kronblader og kan minne om en blafrende sommerfugl.

Stelletips lavendel

Lavendel Butterfly kan blomstre hele sommersesongen gjennom bare den får riktig stell. Lavendel har sitt opphav ved Middelhavet, og dette sier mye om stell og plassering. Den bør få rikelig med sol og jordvolum. Fjerner du visne blomster, gir dette en rikere blomstring.

Lavendel

Lavendel trives godt på en solrik plass på balkongen.

Flerårig lavendel Hidcote

Lavendel Hidcote er en flerårig staude, der hele planten visner ned på høsten, og den skyter da skudd fra basis. Døde visne grener kan fjernes på våren.

Lavenddel hidcote
Planter fra middelhavet

Lavendel Hidcote er en flerårig staude og har en fantastisk duft.

Ideelle vekstforhold og erfarne gartnere

Det er takket være erfarne gartnere og ideelt klima at plantene blir så store og flotte som de gjør. Familien Bruzzone holder til i byen Albenga nord-vest i Italia, og er Mester Grønns store leverandør av Italienske varer som f.eks lavendel, urter og margeritt. Et tett samarbeid gjennom flere år gjør at norske kunder får det ypperste av det Liguria kan by på når våren kommer. I Italia modnes nemlig forretningsforbindelsene som god vin, og gartnerne belønner de mest stabile kundene sine med de aller beste varene.

Lavendel produksjon i italia

Bestill blomster på nett

Vi anbefaler å lese