Chiliplanter i selvanningspotten Grow-in

Grow-in tar vare på plantene dine

1. Juli, 2021
Kategori
Stelletips

Mester Grønn har utviklet selvvanningspotten grow-in. Potten er laget av et unikt materiale som regulerer vanntilførselen til plantene, slik at du ikke trenger å vanne så ofte.

Slik fungerer grow-in selvvanningspotter

Du kan sette planten med plastpotten rett i grow-in, eller plante med jord. Fyll på med noen dl vann (i den minste kan du fylle opptil 6 dl vann og i den største 1,2 liter vann). Materialet suger opp alt vannet og planten vil da forsyne seg selv med vann etter behov.

Grow-in passer spesielt godt til tørste planter som for eksempel krydderurterhortensiaazalea og ulike sommerblomster. Men den kan like gjerne brukes til planter som ikke trenger så mye vann.

Rosa hortensia i grow-in

Grow-in selvvanningspotter passer perfekt til hortensia.

Flere størrelser og design

Grow-in finnes i flere størrelser så den passer til alt fra miniplanter til store planter. Den finnes i ulike tekstilkvaliteter og kommer i flere lekre farger.

Grow-in er 100 % vanntett, men vi anbefaler at du bruker et underlag for å beskytte bordet eller gulvet mot kondens. Hvis grow-in brukes ute må den tømmes for vann hvis det regner mye. Etter bruk kan den vaskes i vaskemaskinen eller bare tørkes og børstes ren.

Grow-in med timian og rosmarin

Grow-in er fin til krydderurter

Hvit grow-in med basilikum og rosmarin

Hvir grow-in med basilikum og rosmarin.

Vi anbefaler å lese