Blomster til begravelse

Blomster til begravelse

Blomster skaper en vakker ramme rundt begravelsen, og er en fin siste hilsen til avdøde. Våre dyktige dekoratører setter sin ære i å gjøre livets slutt til et vakkert minne for de pårørende.

Vakre blomster til begravelse

Det kan være vanskelig å vite hva slags blomster man skal velge til en begravelse. Kistedekorasjon er fra den nærmeste familien. Gode venner, familie eller andre nære forbindelser velger oftest kranser eller båredekorasjoner, mens bårebuketter sendes når man ønsker en enklere hilsen. Vi har også 100% nedbrytbare begravelsesblomster, det er mer miljøvennlige alternativer hvor underlaget er laget av naturmateriale.

Våre begravelsesblomster sendes alltid i god tid før seremonien starter. Trenger du hjelp eller ønsker å bestille kan du ringe vårt kundesenter på telefon 800 80 111, så hjelper vi deg.

Bårebuketter

Bårebuketter gis fra familie, venner, og kjente. En bårebukett bindes i hånden, med en flat bakside, og den blir ofte lagt langs kirkegulvet.

Båredekorasjoner

En båredekorasjon gis fra familie, venner, og kjente. Den har gjerne sløyfebånd med en hilsen skrevet på. En båredekorasjon er høyere enn en bårebukett, og er fin å pynte med i seremonilokalet.

Kranser til begravelse

En krans henges oftest på stativ ved siden av kisten. Den har gjerne sløyfebånd med en hilsen skrevet på. En krans gis fra familie, venner og kjente.

Hjerter

Et dekorert hjerte eller pute gis ofte fra nær familie eller venner. Det er fint å gi fra barn eller barnebarn. Det står da gjerne foran kisten på et stativ.

Kistedekorasjoner

Kistedekorasjon ligger på kisten, og er fra den aller nærmeste familien/pårørende.

100 % nedbrytbare begravelsesblomster

Vi har også 100 % nedbrytbare begravelsesprodukter, det er et mer miljøvennlig alternativ. Underlaget er laget av naturmateriale og det er brukt naturtråd slik at hele produktet kan komposteres etter begravelsen.

Vi tror du også vil like dette