brudebukett

Hvilken stil ønsker dere på bryllupet?

Brudebuketten og de andre bryllupsblomstene er med på å skape en vakker ramme rundt den store dagen. Det er viktig å finne en stil som står til deg og partneren din. La personligheten deres skinne gjennom. Her er 5 ulike stiler, og kanskje finner dere den stilen som passer deres bryllup.

Finn din stil på bryllupet

Se vårt bryllupsmagasin

Vi kan hjelpe deg med blomster til bryllupet

Våre dyktige dekoratører kan hjelpe deg med alt av blomster til bryllupet. Vi har laget et bryllupssortiment i ulike stilretninger, fra den klassiske til den bohemske, så du kan velge stilen du ønsker til ditt drømmebryllup.

Brudebuketten

Alle brudebukettene finnes i et utvalg fargetoner, men kan tilpasses dine ønsker med blomster som er tilgjengelige i sesongen. Bukettene kan lages i den størrelsen og prisklassen du ønsker. En matchende blomsterkrans eller pynt i håret er nydelig tilbehør.

Blomster til brudefølget

For å skape en helhet lages knapphullsblomsten til brudgom, mannlige forlovere og brudesvenn med blomster som matcher brudebuketten. Kvinnelige forlovere kan gjerne ha en liten bukett i hånden, løse blomster i håret eller en blomsterkrans som tar opp fargene i brudebuketten. Brudepikebuketten lages ofte i samme farger og type blomster som brudebuketten. Man kan også lage noe som er enkelt for barna å håndtere, som en blomsterring eller blomsterkrans i håret.

Blomster til seremoni og bryllupsfest

Blomster en med på å skape den perfekte rammen rundt vielsen og festen. Vi kan hjelpe deg med blomster til pynting av seremonirom og festlokalet, og lager gjerne det lille ekstra som blomsterbuer, pynt av bilen, blomsterpynt til kaken osv.

Vi kan etter avtale reise ut å pynte til bryllupet eller festen din, eller levere det du trenger for å pynte selv.

Ta kontakt med din lokale Mester Grønn butikk eller vårt kundesenter.

Brud med brudebukett

Så våre brudebuketter