Grønne planter i stue

Visningspakker med blomster og planter

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen ferdige visningspakker med blomster og grønne planter. Visningspakkene er for deg som skal selge boligen, men mangler den grønne prikken over i'en.

Å kjøpe bolig er en stor avgjørelse for mange, men beslutningen tas ofte raskt og basert på følelser. Derfor er en god visning og et godt førsteinntrykk av boligen svært viktig. Det er overraskende hva litt blomster og grønne planter kan gjøre for et bedre salgsresultat av boligen din. 

Frisk opp med planter til visning

Blomster og grønne planter skaper et levende miljø og gir farge og dybde til et hvert rom. I en ellers ryddig bolig, kan friske blomster på bordet og noen grønne planter i stuen være selv prikken over i'en.

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen ferdige visningspakker med blomster og grønne planter. Pakkene består av blomster og grønne planter som er enkle å plassere rundt om i boligen - på kjøkkenet, i stuen, på badet og på soverommet. Visningspakkene finnes i tre ulike størrelser, og du kan velge om du vil ha med eller uten potter og vase.

Grønne planter i stuen

Visningspakker med blomster og planter