eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Innred med grønne planter

Nå bugner det av grønne planter på tilbud hos Mester Grønn. Så nå er det bare å fylle alle rom med trendy grønne planter for en billig penge.

Så er ferien snart over for denne gang og det er på tide å fylle opp huset med nye friske planter. Hva er vel bedre enn å innrede med knallgrønne freshe og trendy grønne planter? Grønne planter kan brukes i alle rom i huset. Ikke glem soverom og bad.

Pin itBjørkefiken i strikket kurv.
Pin itStor og kraftig arecapalme gir et frodig uttrykk.
Pin itDet er kult å kombinere forskjellige planter og potter.
Pin itMorsomme kombinasjoner.
Pin itRo i sjelen med grønne planter i stua.
Pin itFredslilje er en av de enkleste plantene å lykkes med.

Få det koselig med grønne planter

Nordmenn er opptatt av interiør og elsker å gjøre det koselig inne. Vi dekorerer de fleste rommene der vi bor så det blir trivelig å oppholde seg der. Dette er viktig for oss, da mange tilbringer mye tid innendørs på vinteren. Grønne planter kan trives i de fleste rommene i huset. De er dekorative på badet sammen med duftlys og andre spa-elementer. Planter kan være godt å ha på soverommet og kan bidra til bedre luft der vi sover. Ellers er entreen et fint sted for planter. De skaper et levende førsteinntrykk av hjemmet ditt og ønsker velkommen inn. Stue og kjøkken er rommene der vi innreder mest med planter. Skap en lun atmosfære ved å kombinere forskjellige planter og potter. Bruk noe du har fra før og sett dette sammen med nye elementer. Kombinasjonen av gammelt, brukt og nytt, moderne er trendy og viser personligheten til de som bor der.

Pin itPynt opp i entreen med grønne planter.
Pin itRobuste planter som trives på badet.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00