Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Tips til hvordan pynte ute til 17. mai

17. mai nærmer seg med stormskritt. Da er det koselig å plante og pynte ferdig utenfor. Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte med blomster ute til den store nasjonaldagen.

Selv om feiringen i år blir litt annerledes enn vanlig, så er det hyggelig å gjøre uteplassen klar for fest. I år blir det en feiring med de nærmeste, men vi trenger ikke å legge en demper på pyntingen for det. Blomstene skaper en koselig stemning og en fin atmosfære ute.

Pin itPynt bomstene med norske flagg og nasjonalbånd.

Pynt med planter i rødt, hvitt og blått

I store deler av landet er frostnettene forbi og det er trygt å plante sommerblomster i utekrukkene.  Nå bugner butikkene våre av blomster og tilbehør i rødt, hvitt og blått.  Rød pelargonia, hvit margeritt og blå lobelia eller  hortensia er gode valg når du skal skape 17. mai-stemning utenfor døren. I år har vi også satt sammen flere maipakker med planter til utekrukkene og blomster til festbordet.

Kombinér blomster i rødt, hvitt og grønt til nasjonaldagen.
Pin itKnall rød pelargonia og hvite margeritter gir en fin 17. maistemning.

Hjemlevering av blomster

Ønsker du levering av blomster hjem til deg? Ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 800 80 111, eller bestill blomster her på mestergronn.no. Så kan vi levere blomstene hjem til deg eller dit du ønsker.

Pin itBestill maipakker med blomster til utekrukkene og til festbordet.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00