Lage påskegruppe med påskeliljer

DIY: 5 ideer til hjemmelaget påskepynt

25. Februar, 2024
Kategori
Inspirasjon DIY - Gjør det selv Påske

Påsken står for tur, og det er på tide å begynne å pynte med vakre påskeblomster og påskepynt for å komme i stemning. Vi har samlet flere gode tips til hvordan du kan lage påskekranser, påskedekorasjoner og annen påskepynt med påskeblomster.

Påsken er den helt perfekte høytiden for å ønske våren velkommen - med sine deilige og friske farger. Uansett om du har planer om å tilbringe påsken på hytta eller i byen, har vi samlet våre aller beste tips og idéer til hvordan du kan lage din egen DIY-påskepynt med påskeblomster. Det er både enkelt og gøy å lage.

Idé 1: Sett påskeliljer i glasspotte

Her har vi satt fargerike påskeliljer (narciss) i små glaspotter. Har du ikke slike glasspotter, kan du fint bruken glassvase. Stikk grener med gåsunger ned i jorda for å få en herlig vårfølelse. Knyt hamptråd eller et dekorativt bånd rundt potten for å gi det lille ekstra. Enkelt og dekorativt.

Påskeliljer i glasspotte
Sett påskeliljer i glasspotte

Idé 2: Lag et vakkert hjerte av grener

Her har vi laget et enkelt hjerte av bjørkegrener, gåsunger og påskelilje (narciss). Det er dekorativt å henge som pynt på døren eller ved peisen til påske.

DIY hjerte av grener
Slik lager du et vakkert hjerte av grener

Idé 3: Lag en påskegruppe med påskeliljer

Lag din egen påskegruppe med påskeliljer (narciss) og få påskestemning på 1-2-3. Det er både enkelt og gøy. Her har vi satt 4 potter med forskjellige narcisser (påskeliljer) i en seagrass kurv, lagt litt mose på toppen av jorda og stukket noen grener med gåsunger ned i jorda. Enklere blir det ikke.

Lag en påskegruppe med påskeliljer
Slik lager du en påskegruppe med påskeliljer

Idé 4: Lag en vakker påskekrans

Her har vi laget an vakker påskekrans med eucalyptus, påskeliljer og gåsunger. Nydelig å henge på inngangsdøren eller på veggen til påske.

Lage påskekrans
Slik lager du en vakker påskekrans

Idé 5: Løkblomster i glassvaser

Løkblomster i glassvase er en enkel måte å pynte på. Det enkleste er å sette hele planten med løkblomster rett i glassvasen. En annen måte er å fjerne jord og vaske røttene for deretter å sette de i ulike glassvaser. Hell litt vann i bunnen av vasen slik at blomstene får fuktighet. Enkelt og dekorativt.

Løkblomster i vase
Sett løkblomster i glassvaser