Tips til hvordan pynte ute til 17. mai

Tips til å pynte ute til 17. mai

28. Mars, 2024
Kategori
Inspirasjon 17. mai

17. mai nærmer seg med stormskritt. Da er det koselig å plante og pynte ferdig utenfor. Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte med blomster og 17. mai-pynt ute til den store nasjonaldagen.

Det er ekstra hyggelig å gjøre uteplassen klar til den store nasjonaldagen. Nattefrosten har sluppet taket de aller fleste steder, og det er mulig å plante sommerblomster i utekrukkene og gjøre det festfint på uteplassen. Blomstene skaper en koselig stemning og en fin atmosfære ute.

pynt blomstene med norske flagg og nasjonalbånd

Knall røde potteroser og hvit margeritt gir fin 17. mai-stemning.

Pynt med blomster i rødt, hvitt og blått

Med blomster i rødt, hvitt og blått blir det en flott ramme rundt nasjonaldagen. Potteroser, margeritter, hortensia, pelargonia, lobelia og lavendel er eksempler på sommerblomster som er flotte i utepotter og balkongkasser. Vi har også satt sammen flere maipakker med planter til utekrukkene og blomster til festbordet.Passer det bedre med blomster i helt andre farger hjemme hos deg, så la flagg og silkebånd i nasjonalfarger skape 17. mai stemningen.

Blomster til 17. mai

Kombinèr blomster i rødt, hvitt og blått.

blomster i rødt, hvitt og grønt til nasjonaldagen
blomster i rødt, hvitt og grønt til nasjonaldagen

Pynt blomstene med norske flagg og annen 17. mai-pynt.

Campanula og potteroser

Campanula og hvite potteroser gir et frodig inntrykk.

Pynte til 17. mai

Har du plantet blomster i andre farger hjemme hos deg, så la flagg og silkebånd i nasjonalfarger skape 17. mai stemningen.

Hjemlevering av blomster

Ønsker du levering av blomster hjem til deg? Ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 800 80 111, eller bestill blomster her på mestergronn.no. Så kan vi levere blomstene hjem til deg eller dit du ønsker.

blomster til utekrukkene og til festbordet

Bestill maipakker med blomster til utekrukkene og til festbordet.

Bestill uteplanter på nett

Vi anbefaler å lese