Påskebukett

Send en hyggelig påskehilsen

15. Februar, 2023
Kategori
Påske

Spre litt påskeglede og send en hyggelig blomsterhilsen til familie og venner. Vi kan hjelpe deg med å levere blomstene på døren.

Send påskeblomster - levert på døren

Ønsker du å sende en hyggelig blomsterhilsen kan du velge mellom vakre påskebuketter, tulipaner, påsekrupper og andre gule påskeblomster. Bestiller du blomster innen kl 13.00 kan vi levere blomstene rett på døren samme dag.

250,-
200,-
eks mva
Added to cart
450,-
360,-
eks mva
Added to cart

Pynt til påske utenfor døren

Ikke glem uteplassen til påske. Enten du skal feire påske på hytta eller hjemme hos deg selv, så er det ekstra hyggelig å pynte opp og gjøre det fint på uteplassen. Kombiner påskeblomster som tåler noen kuldegrader (som f.eks. påskeliljer, viola og andre løkblomster) med årets påskepynt.

150,-
120,-
eks mva
Added to cart
250,-
200,-
eks mva
Added to cart
250,-
200,-
eks mva
Added to cart
Medlemspris: 180,-
180,- Pris satt ned fra 250,- til
144,- Pris satt ned fra 200,- til
eks mva
Added to cart

Påskepynt

For å skape den rette påskestemningen er det hyggelig å pynte med påskepynt sammen med påskeblomstene, enten du skal være på hytta eller hjemme hos deg selv. Velg mellom koselige påskekyllinger, påskeharer, hengende påskeegg eller annen påskepynt. 

Slik får du påskebuketten til å vare lenge

Slik bør du stelle buketten så du får glede av de lengst mulig:

  • Gjør klar en ren vase med kaldt vann og holdbarhetsmiddelet som følger med blomstene.
  • Rens stilkene for blader. Snitt stilkene på skrått et par centimeter med en ren snittekniv, aldri saks eller brødkniv. Dette fordi snittet skal være så rent som mulig. Tulipaner bør snittes rett over, ikke på skrått.
  • Blomster skal stå i rent vann, fjern blader som kommer i vannet.
  • Etterfyll eller skift til rent vann jevnlig. Buketten kan gjerne settes kjølig om natten, for å forlenge holdbarheten (ikke kaldere en 4 grader).
Gul tulipanbukett