Pelargonia Dronning Ingrid

Romantisk og vakker Pelargonia Dronning Ingrid

30. April, 2024
Kategori
Stelletips Sommer Hagestell

Pelargonia Dronning Ingrid er en populær sommerblomst som virkelig pynter opp på balkong og terrasse med sine vakre lys rosa blomster. Dronning Ingrid er lettstelt og gir balkongen et elegant preg med sine store, fylte blomster.

Nå er det tid for å plante og pynte uteplassen med vakre sommerblomster, og hva er vel mer romantisk enn vakre Pelargonia Dronning Ingrid? Dronning Ingrid er en populær sommerblomst som virkelig pynter opp på balkong og terrasse med sine vakre lys rosa blomster.

Pelargonia Dronning Ingrid

Dronning Ingrid er populær med sine vakre lys rosa blomster.

Pelargonia Dronning Ingrid

Slik steller du Pelargonia Dronning Ingrid

  • Plassering: Pelargonia trives best på en lys og solrik plass, men kan også stå i halvskygge. Blir det mye regn kan det være lurt å plassere planten under tak.
  • Vanning: Pelargonia foretrekker jevn og moderat vanning, og la den tørke opp litt mellom hver vanning. Gi den heller for lite vann enn for mye, da den tåler litt lett tørke. 
  • Gjødsel: Pelargonia har en enorm vekst på kort tid. Det er derfor viktig å gjødsle enten hver 14. dag, eller med langtidsvirkende gjødsel.
  • Kniping: Knip av gamle og visne blomster, det fremmer ny blomstring.
  • Skal du reise bort noen dager på ferie er det lurt å bruke Mester Grønns ferievanner. Den sørger for at plantene holder seg fine mens du er borte noen dager.
  • Overvintring: Pelargonia er en av de sommerblomstene du kan oppbevare gjennom vinteren og plante i utepottene igjen når våren kommer. Sørg for å ta den inn før den første frosten kommer. Blomstene bør oppbevares tørt og kjølig gjennom vinteren, gjerne i et kjellerrom som holder ca. 5 grader. 
pelargonia Dronning Ingrid
pelargonia Dronning Ingrid

Bievennlig pelargonia

Vår Pelargonia Dronning Ingrid er bievennlige dvs. at plantene inneholder biemat i form av pollen eller nektar, og at de er produsert på en slik måte at de ikke er skadelig for bier og andre pollinerende insekter. 

Bestill sommerblomster på nett