eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Grow-in tar vare på plantene dine

Mester Grønn har utviklet selvvanningspotten grow-in. Potten er laget av et unikt materiale som regulerer vanntilførselen til plantene, slik at du ikke trenger å vanne så ofte.

Se hvordan grow-in selvvanningspotte fungerer

Slik fungerer grow-in

Du kan sette planten med plastpotten rett i grow-in, eller plante med jord. Fyll på med noen dl vann (i den minste kan du fylle opptil 6 dl vann og i den største 1,2 liter vann). Materialet suger opp alt vannet og planten vil da forsyne seg selv med vann etter behov.

Grow-in passer spesielt godt til tørste planter som for eksempel krydderurter, hortensia, azalea og ulike sommerblomster. Men den kan like gjerne brukes til planter som ikke trenger så mye vann.

Pin itGrow-in selvvanningspotter passer perfekt til hortensia.

Flere størrelser og design

Grow-in finnes i flere størrelser så den passer til alt fra miniplanter til store planter. Den finnes i ulike tekstilkvaliteter  og kommer i mange lekre farger. Nye design lanseres hver sesong.

Pin itNyhet! Grow-in augergine i velur
Pin itHortensia Magical i de nye grow-in pottene i sort lin.
Pin itGrow-in tar vare på krydderurtene dine

Grow-in er 100 % vanntett, men vi anbefaler at du bruker et underlag for å beskytte bordet eller gulvet mot kondens. Hvis grow-in brukes ute må den tømmes for vann hvis det regner mye.

Etter bruk kan den vaskes i vaskemaskinen eller bare tørkes og børstes ren.

Pin itGrow-in finnes også i små størrelser som passer til miniplanter.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00